Algemene Voorwaarden

PiercingZone

 

Op alle bestellingen en/of overeenkomsten die via de website van PiercingZone gesloten worden en waarbij PiercingZone gebruiker is, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Door de totstandkoming van een overeenkomst tussen PiercingZone en u accepteert u deze voorwaarden. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst.

 

Na ontvangst van uw bestelling zal er contact met u worden opgenomen, dit als bevestiging van de door u gedane bestelling. Mocht dit binnen 2 werkdagen niet gebeurd zijn, neem dan zeker even contact met ons op.

 

Bestelvoorwaarden

 

* Al onze prijzen worden weergegeven exclusief 21% BTW en verzendkosten, in uw winkelwagen worden 21% BTW en verzendkosten berekend en weergeven.
Het totaalbedrag is dan wel inclusief 21% BTW en verzendkosten.

* Wij versturen bestellingen met TNT Post.

* Bestellingen onder vooruitbetaling dienen binnen 14 dagen na bestelling voldaan te zijn. Indien dit niet het geval is komt de bestelling automatisch te vervallen.

 

Betalingsvormen

* Vooruit betalen op rekening IBAN: NL76 INGB 0003561947 - BIC: INGBNL2A tnv PiercingZone in veghel o.v.v. uw naam en het ordernummer van uw bestelling. Meteen als wij uw betaling ontvangen hebben gaat uw bestelling op de post.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Retourzendingen, klachten en/of vragen

Heeft u een defect- of foutief artikel ontvangen, neem dan altijd eerst contact met ons op. We zullen dan in goed overleg met u tot een voor beide partijen passende oplossing zien te komen.

Let op: vanwege hygiëne kunnen artikelen niet geruild worden, tenzij er sprake is van een defect of een foutief ontvangen bestelling.

 

Stuur goederen nooit retour zonder voorafgaand overleg!

 

Om misverstanden te voorkomen verzoeken wij u ernstige klachten bij voorkeur schriftelijk aan ons voor te leggen. Dit is altijd na te zien in tegenstelling tot een telefoongesprek.

 

Disclaimer

PiercingZone neemt alle zorg in acht die redelijkerwijs van haar gevergd kan worden om te verzekeren dat de informatie op deze site juist en up-to-date is. Fouten en verzuimen in welke vorm dan ook, zijn echter niet uit te sluiten. Daarom mag/kan de lezer niet zonder meer uit gaan van de juistheid van de op deze site aangegeven informatie. PiercingZone heeft geen invloed op de wijze waarop deze informatie door de lezer kan worden gebruikt en wijst iedere aansprakelijkheid af voor verlies aan inkomsten of contracten, of voor directe, indirecte of gevolgschade, van welke aard of in welke vorm dan ook, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van dergelijke informatie.


Als u akkoord gaat met deze voorwaarden schrijft u zich in voor het ontvangen van onze nieuws updates via e-mail. Indien u deze e-mails niet wilt ontvangen kunt u dit via e-mail bij ons melden.


Verzending

Wij verzenden onze goederen met PostNL.

 

LET OP!

Wij versturen onze bestellingen indien gewenst verzekerd en/of aangetekend. Dit zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan over verzending en ontvangst van uw bestelling. U kunt bij ons een
trackingcode opvragen via e-mail, zodat u uw bestelling kunt volgen via de website van PostNL. Natuurlijk geldt bij ons een niet goed, ruil-terug garantie. Hou er rekening mee dat de porto van retourzendingen voor eigen rekening zijn. Let op: artikelen kunnen niet geruild worden, stuur dus enkel artikelen retour nadat u contact opgenomen heeft met PiercingZone en enkel artikelen die defect zijn of niet goed zijn geleverd.

 

Het ruilen van artikelen mag binnen 14 dagen na ontvangst. Voorwaarden voor retourneren van de bestelling is dat we hierover worden bericht binnen 3 dagen na ontvangst! LET OP: ONGEFRANKEERDE RETOURZENDINGEN WORDEN NIET GEACCEPTEERD, HOUD ER REKENING MEE DAT EEN RETOURZENDING ÁLTIJD GEFRANKEERD MOET ZIJN EN ZORG ALTIJD DAT ER EEN AFZENDERADRES OP DE ZENDING VERMELD STAAT.


Top