per page
Opaliet CBR 1,2 mm

316L Chirurgisch stalen CBR met een opaliet balletje. Het balletje zit aan 1 kant vast aan de ring zodat je deze niet verliest en de ring makkelijk in te brengen is.

€ 4,09
Quick view
Triple Ster Wenkbrauwpiercing 1,2 mm / 10 mm

316L Chirurgisch stalen wenkbrauwpiercing met 3 witte zirconia sterren.

€ 4,09
Quick view
Triple Hart Wenkbrauwpiercing 1,2 mm / 10 mm

316L Chirurgisch stalen wenkbrauwpiercing met 3 zirconia hartjes.

€ 4,09
Quick view
Epoxy Gestreepte Gebogen Piercing met...

316L Chirurgisch stalen wenkbrauwpiercing met epoxy/staal gestreepte spikes.Epoxy is een kunststof dat wordt gebruikt om materialen mee te impregneren en is watervast

€ 2,50
Quick view
Epoxy Gestreepte Gebogen Piercing 1,2 mm /...

316L Chirurgisch stalen wenkbrauwpiercing met epoxy/staal gestreepte balletjes.   Epoxy is een kunststof dat wordt gebruikt om materialen mee te impregneren en is watervast

€ 2,50
Quick view
Rits Hoefijzer Piercing

316L Chirurgisch stalen hoefijzer piercing met een ritssluiting. De ritssluiting zit los op de piercing en is dus te verplaatsen. De ritssluiting wordt op zijn plek gehouden door 2 doorzichtige o-ringen. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren

€ 3,26
Quick view
Press Fit Zirconia Gebogen Piercing 1,2 mm

316L Chirurgisch stalen, gebogen piercing met een zirconia in de balletjes. Zie keuzemenu voor de beschikbare kleuren.

€ 2,50
Quick view
Gekleurd met Zirconia - Gebogen Piercing...

316L Chirurgisch stalen, gebogen piercing met een witte zirconia in de balletjes en een geanodiseerde titanium coating. Geanodiseerd wil zeggen dat het titanium zodanig behandeld is dat er door een oxidelaag een kleur is gecreëerd. o.a. geschikt voor de wenkbrauwpiercing.

€ 2,95
Quick view
Gekleurde Hoefijzer Piercing met Spikes...

316L Chirurgisch stalen, hoefijzer piercing met spikes en een geanodiseerde titanium coating. Geanodiseerd wil zeggen dat het titanium zodanig behandeld is dat er door een oxidelaag een kleur is gecreëerd. o.a. geschikt voor de wenkbrauwpiercing.  

€ 2,95
Quick view
Gekleurde Spikes - Gebogen Piercing 1,2 mm

316L Chirurgisch stalen, gebogen piercing met spikes en een geanodiseerde titanium coating. Geanodiseerd wil zeggen dat het titanium zodanig behandeld is dat er door een oxidelaag een kleur is gecreëerd. o.a. geschikt voor de wenkbrauwpiercing.

€ 2,95
Quick view
Gekleurde Hoefijzer Piercing 1,2 mm

316L Chirurgisch stalen, hoefijzer piercing met balletjes en een geanodiseerde titanium coating. Geanodiseerd wil zeggen dat het titanium zodanig behandeld is dat er door een oxidelaag een kleur is gecreëerd. o.a. geschikt voor de wenkbrauwpiercing.

€ 2,95
Quick view
1 review
Gekleurde Balletjes - Gebogen Piercing 1,2 mm

316L Chirurgisch stalen, gebogen piercing met balletjes en een geanodiseerde titanium coating. Geanodiseerd wil zeggen dat het titanium zodanig behandeld is dat er door een oxidelaag een kleur is gecreëerd. o.a. geschikt voor de wenkbrauwpiercing.

€ 2,95
Quick view
Showing 1 - 12 of 20 items

Top