Nazorg Producten
Er zijn 9 producten

SALE!
True Jelly Stretching Gel
2 reviews
True Jelly Stretching Gel

Dit glijmiddel op waterbasis is ideaal om je piercings mee op te rekken. Verpakt in zakjes van ongeveer 1,5 gram. Omdat het op waterbasis is, is het ook makkelijk weer te verwijderen als je klaar bent met oprekken. De ingrediënten zijn aqua, hydroxyethylcelullose, lactic acid, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, isobutylparaben.

€ 0,20 € 0,25
Quick view
Jojoba Olie - 30 ml

Jojoba olie is uitermate geschikt om je droge huid mee te verzorgen. Ook kan je met deze olie je organics in perfecte staat houden.Onder de goed sluitende dop zit een gaatje zodat je de olie goed kunt doseren.Veel winkels verkopen 10 ml flesjes jojoba olie, dit flesje bevat echter 30 ml pure jojoba olie!

€ 6,20
Quick view
SALE!
Xpressions Wattenstaafjes in-/uitwendig
Xpressions Wattenstaafjes in-/uitwendig

Xpressions wattenstaafjes met antiseptische vloeistof geschikt voor zowel inwendig als uitwendig gebruik.De vloeistof bevat geen alcohol en zout. 1 doosje bevat 24 wattenstaafjes.LET OP - Dit artikel heeft een verlopen houdbaarheidsdatum (zit in een afgesloten verpakking) en is daarom extra laag geprijsd.

€ 2,50 € 6,50
Quick view
EasyPiercing© Reinigingsgel Spray(Groen)

Reinigingsgel van EasyPiercing© voor het dagelijks onderhoud van je piercings. Deze gel is geschikt voor dagelijks gebruik en laat geen zeepresten achter. Flesje bevat 50 ml. Dit artikel wordt als pakketje verzonden, hiervoor worden € 5,- verzendkosten in rekening gebracht.Dit artikel heeft een verlopen houdbaarheidsdatum.

€ 4,55
Quick view
SALE!
Hold Fast Stretch Balsem
1 review
Hold Fast Stretch Balsem

Hold Fast stretch balsem bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten en bevat geen chemicaliën. Het bestaat uit verschillende oliën zoals o.a.  jojoba- en sesamolie. De balsem verzorgt en heelt kapotte en opgerekte huid van de oren. Deze balsem droogt de huid niet uit maar geeft ook geen vet gevoel. Van plan om je oren op te rekken? Gebruik dan Hold Fast...

€ 3,95 € 4,95
Quick view
SALE!
Tattoo Goo
Tattoo Goo

Blikje met ongeveer 9 gram Tattoo Goo. In tegenstelling tot bekendere merken zoals Bepanthen, dat alleen het natuurlijk herstel van de huid bevorderd, zorgt Tattoo Goo voor sneller natuurlijk herstel van de huid met inkt kleuren. Tattoo Goo laat de huid ademen en tast de kleuren van je nieuwe tatoeage niet aan.

€ 3,95 € 4,95
Quick view
EasyPiercing© Antibacteriëel Mondwater 125ml

EasyPiercing© antibacteriëel mondwater wordt gebruikt voor de verzorging van mondpiercings. Dit product is antibacteriëel, schimmelwerend en gaat de zwelling tegen. Het mondwater kan regelmatig gebruikt worden zonder dat de natuurlijke balans van de mond verstoord wordt. Leng 1 deel EasyPiercing© antibacteriëel mondwater aan met 3 delen water m.b.v. het...

€ 3,72
Quick view
SALE!
5 alcoholdoekjes
5 alcoholdoekjes

5 Alcoholdoekjes voor het ontsmetten van huid en/of piercings. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

€ 1,00 € 2,00
Quick view
SALE!
10 alcoholdoekjes
1 review
10 alcoholdoekjes

10 Alcoholdoekjes voor het ontsmetten van huid en/of piercings. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

€ 1,75 € 3,50
Quick view
Showing 1 - 9 of 9 items

Top