Tepel
Er zijn 52 producten

per page
SALE!
CBR 1,6 mm x 13 mm
CBR 1,6 mm x 13 mm

316L Chirurgisch stalen captive bead ring (CBR) met een balletje.

€ 1,50 € 2,95
Quick view
G23 / Bioplast™ Recht Staafje 1,6 mm / 14...

E.O. gesteriliseerd recht staafje van Bioplast™ met G23 titanium balletjes.

€ 4,09
Quick view
SALE!
Segment Ring Vast 1,6 mm
Segment Ring Vast 1,6 mm

316L Chirurgisch stalen segment ring met een vast segmentje. Het segmentje blijft aan een kant vast zitten waardoor het makkelijker is om het ringetje weer dicht te maken. Geschikt voor verschillende piercings.

€ 2,50 € 4,50
Quick view
Turquoise Natuursteen Tepelpiercing

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met een turquoise natuursteen. De natuursteen is gezet aan de voorkant zodat deze goed zichtbaar is  bij het dragen van de tepelpiercing.

€ 5,74
Quick view
Tiger Eye Natuursteen Tepelpiercing

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met een tiger eye natuursteen. De natuursteen is gezet aan de voorkant zodat deze goed zichtbaar is  bij het dragen van de tepelpiercing.

€ 5,74
Quick view
Opaliet Natuursteen Tepelpiercing

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met een opaliet natuursteen. De natuursteen is gezet aan de voorkant zodat deze goed zichtbaar is  bij het dragen van de tepelpiercing.

€ 5,74
Quick view
Amethyst Natuursteen Tepelpiercing

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met een amethyst natuursteen. De natuursteen is gezet aan de voorkant zodat deze goed zichtbaar is  bij het dragen van de tepelpiercing.

€ 5,74
Quick view
Multi Color Tongpiercing

316L Chirurgisch stalen tongpiercing met multi color balletjes. De van 316L chirurgisch staal gemaakte balletjes zijn voorzien van een mooi gekleurd laagje. Bij sommige kleurcombinaties is ook nog de zilverkleur van het balletje te zien wat een mooi effect geeft. Iedere piercing is anders en heeft een ander patroon of een andere kleurcombinatie.

€ 4,09
Quick view
Ketting Nipple Clicker

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met clicker systeem met  gelinkte ketting boog. Deze nipple clickers hebben een speciaal sluit systeem waardoor je de piercing makkelijk in en uit kunt doen. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren

€ 5,74
Quick view
Skull Nipple Clicker

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met clicker systeem met  skulls rondom de boog. Deze nipple clickers hebben een speciaal sluit systeem waardoor je de piercing makkelijk in en uit kunt doen. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren

€ 5,74
Quick view
1 review
Zirconia Lijn Nipple Clicker

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met clicker systeem met een verschillende zirconia's rondom de boog. Deze nipple clickers hebben een speciaal sluit systeem waardoor je de piercing makkelijk in en uit kunt doen. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren

€ 6,57
Quick view
Zirconia Hart Nipple Clicker

316L Chirurgisch stalen tepelpiercing met clicker systeem met een hartje dat voorzien is van verschillende zirconia's. Deze nipple clickers hebben een speciaal sluit systeem waardoor je de piercing makkelijk in en uit kunt doen. Zie keuzemenu voor beschikbare kleuren

€ 5,74
Quick view
Showing 1 - 12 of 52 items

Top